Allmänt om Fakturering

Systemet bygger på webbteknik och all administration sker i ett webbgränssnitt. Systemet finns installerat hos Föreningssupport.se, Bizsys AB i Hudiksvall.

http://www.adobe.se eller kompatibel läsare behövs, systemet skapar PDF-filer vid utskrift.
Microsoft Excel eller kompatibelt kalkylprogram behövs om du vill ta ut bl a bokföringsunderlag.

Att tänka på

När du arbetat klart i systemet trycker du på ”Logga ut”, eller stänger ner webbläsaren. Detta för att undvika att obehörig kommer åt uppgifterna.

Om manualen

Observera att detta är en generell manual och att avvikelser kan förekomma i ert specifika system. Saknar ni något i manualen eller tycker att något borde ändras är ni välkommen med önskemål och synpunkter (använd gärna formuläret i "kontakta oss").