Lägg till alternativ URL till en webbsida eller webbplats

I detta exempel ändrar vi adressen på en webbsida

OBS! Kräver behörighet att hantera domännamn i webbverktyget

från: http://demowebb.foreningssupport.se/stod-oss/bli-medlem/formaner
till: http://demowebb.foreningssupport.se/forman

1. Gå till webbsidan eller webbplatsen och välj Händelser i menyn till höger.

2. Välj sedan Hantera domännamn

3. Klicka på Lägg till nytt domännamn

4. Fyll i ett Domännamn, t.ex. "/forman" och klicka på Spara

5. Gå till fliken Info och notera att URL har uppdaterats.

OBS! Den ursprungliga URL:n (http://demowebb.foreningssupport.se/stod-oss/bli-medlem/formaner) finns fortfarande kvar i bakgrunden men syns inte i denna vy.

Det går även att lägga till flera alternativa adresser: