Video

Bädda in video (responsiv)

Följ denna instruktion om du vill bädda in ett Youtube-klipp eller film från Vimeo direkt i brödtext på en webbsida för att få den responsiv.

1. Klicka på  <> (View Source Code)

2. Klistra in nedan kod och byt ut länken (markerad) till din video.

<div style="padding: 56.25% 0 0 0; position: relative;">
<iframe src=" https://www.youtube.com/embed/oMRreGwPb70" frameborder="0" allowfullscreen="1" style="position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;" allow="autoplay;">
</iframe>
</div>

3. Klicka på Submit

Nu använder den inbäddade videon hela storleken av fönstret på dator, platta och mobil.