Evenemang

Så fungerar det

Evenemang skapas under sidtypen Evenemang och innehåller fälten:

• Bild
  • Undertext - Bild
  • Rubrik
  • Ingress
  • Brödtext
  • Starttid
  • Sluttid
  • Visa klockslag
  • Plats
  • Anmälningsformulär

Skapa ett event

1. Klicka på de tre prickarna under komponenten ”Aktiviteter” och välj Event

2. Ange Namn och Innehåll (Bild, Undertext – bild, Rubrik, Ingress, Brödtext), Tid och plats (Starttid, Sluttid, Visa klockslag, Plats) och META.

Anmälningsfunktion

Funktionen gör det möjligt för användare att anmäla sig till eventen. För att aktivera funktionen gör följande:

1. Aktivera "Anmälningsformulär" inne på eventet.
  2. Ange en Rubrik
  3. Ange e-postmottagare som ska få mail när anmälningar registreras. Ej obligatoriskt.

Registrerade deltagare kommer lagras under eventet. Där kan man även manuellt lägga till eller ta bort deltagare.