Skapa inbetalningskort till nya medlemmar (Intresseanmäld)

OBS! Detta avsnitt gäller ej dig som använder vår tjänst för utskick.

Medlemmen ska först vara markerad som intresseanmäld. Detta görs genom att, vid registrering, bocka i ”Intresseanmäld” på bilden ”Ny medlem”.

Därefter kan medlemmarna sökas fram på Arkiv/Sök och skriv ut/Medlem och intressent, genom att under ”Medlemsstatus” kryssa i ”Intresseanmälda”.

Skriv ut inbetalningskort.

• Gå till Arkiv/Sök och skriv ut/Medlem och Intressent.
  • Fäll fram Utökad sökning.
  • Kryssa i ”Intresseanmälda” under rubriken Medlemsstatus.
  • Tryck ”Sök”.
  • Tryck på ”Brev/Inbetalningskort” och gör inställningar.
  • Skriv ut.