Skapa ny sida

1. Klicka en gång på ikonen för din förenings startsida i navigeringsträdet så att den blir markerad och ikonen för ”Skapa ny sida” tänds.

2. Klicka på Skapa ny sida
  3. Ett nytt fönster öppnas. Där hittar du de mallsidor som finns tillgängliga.
    Välj en passande mall

4. Den nya sidan hamnar underst i navigeringsträdet och heter ”Namnlös”
    Klicka på ”Redigera”-fliken ovanför arbetsytan för att ändra namnet och för att redigera sidan.

5. Klickar du i rutan "Dölj i navigering" visas inte sidan i menyn på webbplatsen. Du kan dock fortfarande se den i navigeringsträdet till vänster i Webtool.
  6. Klicka på "Spara sidan" för att spara. Sidan är ännu inte synlig på webbplatsen.

Klicka "Spara och publicera" för att spara dina ändringar och publicera på webbplatsen