Arkivera en nyhet

Nyhetsarkivet används för att spara gamla nyheter som inte längre får plats på webbplatsens startsida. Arkivet behöver inte vara publicerat för att fungera utan kan användas som en extra funktion i Webtool för dig som administrerar webbplatsen och vill spara gamla nyheter på ett strukturerat sätt.

Arkivera en nyhet

1. Markera den nyhet du vill arkivera
  2. Klicka på knappen "Flytta till arkiv" som du hittar längst ner i redigeraläget

Nyheten flyttas nu från rubriken "Nyheter" till "Nyhetsarkivet".