Skapa ny undersida

1. Klicka en gång på den sida du vill skapa en undersida till. När den är markerad tänds ikonen för ”Skapa ny sida” längst upp ovanför navigeringsträdet

2 Klicka på Skapa ny sida

3. Ett nytt fönster öppnas. Där hittar du de mallsidor som finns tillgängliga. Välj en passande mall.

4. Sidan hamnar under den sida du valde som utgångspunkt i navigeringsträdet och får namnet ”Namnlös”. Klicka på ”Redigera”-fliken ovanför arbetsytan för att ändra namnet och för att redigera sida

5. Klickar du i rutan "Dölj i navigering" visas inte sidan i menyn på webbplatsen. Du kan dock fortfarande se den i navigeringsträdet till vänster i Webtool.

6. Klicka på "Spara sidan" för att spara. Sidan är ännu inte synlig på webbplatsen.

Klicka "Spara  och publicera" för att spara dina ändringar och publicera på webbplatsen