Ladda upp ny bild

1. Klicka på ikonen för "Infoga bild/Bildegenskaper"

2. Bildegenskaper öppnas.

3. Klicka på knappen "Infoga bild"

4. Klicka på knappen "Ladda upp en fil"

För att sortera bilder i mappar kan du först välja "Ny mapp" och sedan "Ladda upp en fil"

5. Dra och släpp bilder från Utforskaren på din dator till filuppladdningsfönstret, eller klicka på texten i rutan för att öppna Utforskaren och välja bilder att ladda upp. Håll ner shift-tangenten samtidigt som du klickar för att ladda upp flera bilder samtidigt.

OBS! För dig som använder Internet Explorer 9 ser uppladdningsfunktionen lite annorlunda ut.

Klicka på "Browse" för att öppna Utforskaren på din dator och markera den bild du vill ladda upp. Klicka på Öppna och sedan "Ladda upp".

6. Klicka på knappen "Öppna" och valda bilder laddas upp.

7. När bilderna är uppladdade klickar du på "Återvänd till fillistan"

8. Den/de uppladdade bilderna läggs först i listan över uppladdade bilder. (OBS eventuella mappar ligger först, sedan enskilda bilder)

9. Klicka på bilden för att lägga till den på din sida.

10. Genom att klicka på ikonerna i övre kanten av bilden kan du ladda ner bilden till din dator, förhandsgranska eller ta bort.