Ny banner

1. Klicka på sidan "Banners" i navigeringsträdet.

2. Klicka på ikonen "Nytt" ovanför navigeringsträdet och välj "Banner" i rutan.

3. I rutan "Dokumentnamn" anger du ett namn som underlättar för dig själv att hitta den bland övriga banners. Namnet kommer inte att vara synligt för besökare på sidan.

4. I editorn laddar du upp den bild du vill använda, eller skriver din text.

5. Om du vill göra din banner klickbar, anger du en webbadress i rutan "Länk". Kryssa i rutan "Öppnas i nytt fönster" om länken går till en sida utanför din egen webbplats.

6. Klicka "Spara och publicera".